Producten
Bio ethanol sfeerhaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden

Bent u op zoek naar een bio ethanol haard? Dan bent u bij Design4alleZ aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment online haarden op bio ethanol die u eenvoudig in onze webshop kunt bestellen. Een bio ethanol haard is populairder dan ooit. Niet zo vreemd, want deze sfeerhaarden bieden tal van mogelijkheden en voordelen. Heeft u geen schoorsteen maar wilt u toch kunnen genieten van de heerlijke ambiance van een open haard? Dan is een bio ethanol haard een perfecte oplossing.

Daarnaast zijn deze haarden ook nog eens heel veilig in gebruik en is de brandstof geheel biologisch. Een bio ethanol haard is daarmee geschikt voor iedere soort woning of ruimte. Doordat er geen rook of roet vrijkomt bij de verbranding, is een rookkanaal of gasaansluiting dan ook niet nodig. Door middel van een reservoir kan de bio ethanol eenvoudig bij worden gevuld en kunt u door de verschillende uitvoeringen van de haarden overal in huis genieten van een prettige ambiance.

Zo kan een bio ethanol haard worden gebruikt in de woonkamer tegen de wand, op tafel maar ook in de slaapkamer als gezellige sfeerhaard. Ook op het terras is een haard met bio ethanol een prima oplossing. In de webshop van Design4alleZ vindt u daarom een ruim assortiment sfeerhaarden op bio ethanol. Wilt u online een sfeerhaard kopen? Dan bent u bij Design4alleZ aan het juiste adres.
 

Wat zijn de voordelen van een bio ethanol haard?

Een open haard of houtkachel is natuurlijk gezellig, maar brengt wel de nodige eisen met zich mee. Zo moet u beschikken over een schoon schoorsteenkanaal en moet u altijd zorgen voor gedroogd hout welke geschikt is voor de kachel. Met een bio ethanol haard is dat niet nodig. Voor deze sfeerhaarden heeft u geen gasaansluiting nodig, en is een schoorsteenkanaal overbodig.

Doordat een sfeerhaard op bio ethanol volkomen biologisch brandt, heeft u ook geen last van de uitscheiding van rook of roet. Daardoor zijn de bio ethanol haarden van Design4alleZ perfect geschikt voor iedere ruimte in uw woning. Denkt u hierbij maar eens aan een veilige sfeerhaard in de slaapkamer, in de keuken of woonkamer. Ook als u op zoek bent naar een terrashaard op bio ethanol bent u in onze webshop aan het juiste adres.

Natuurlijk vindt u in onze webshop alleen bio ethanol haarden en accessoires voor een voordelige prijs, zonder dat u daarbij in hoeft te leveren op kwaliteit. Wilt u online een bio ethanol sfeerhaard kopen bij Design4alleZ? Maak dan een keuze uit ons ruime assortiment. Natuurlijk kunt u daarbij rekenen op een perfecte service en een snelle levering.Wand-modellen
Wand modellen
Tafel-modellen
Tafel modellen
Vrijstaande-modellen
Vrijstaande modellen
Accessoires
Accessoires
Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
  1  2   


Winkelwagen
Aanbieding
3c463d8714be52d690c937a07c772b2c.jpg

 
Design4AlleZ is ook te vinden op www.openhaard-info.nl.
 
6ca20f192d623473e24af3429aa5e33a.png
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webwinkel software