Producten
Bio ethanol sfeerhaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
Gel sfeerhaard Roma Gel sfeerhaard Roma Gel sfeerhaard Roma
Gel sfeerhaard Roma Gel sfeerhaard Roma Gel sfeerhaard Roma
Gel sfeerhaard Roma
Afmetingen: 127 x 99 x 35 cm

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 275,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De Fun Fires gel sfeerhaard Roma set bestaat uit een basis inzetmodel gelhaard gecombineerd met een strakke moderne schouw, een keramische houtblokkenset en een vlammen dover set.

De gelhaard is een gel sfeerhaard welke TNO getest is en voorzien is van een brandveilige filtermat om extreme hittevorming tegen te gaan. Biedt plaats aan 3 blikjes brandstofgel 0,5 liter. De haard past perfect in de bijgeleverde sierschouw welke in wit gespoten is. De sierschouw heeft een moderne uitstraling met design RVS-look kaderomlijsting en wordt geleverd als eenvoudig en snel te monteren zelfbouw pakket. De Roma gel sfeerhaard is ALLEEN geschikt voor gebruik met brandstofgel (pasta), NIET geschikt voor gebruik met (bio) ethanol, lampolie of andere vloeistoffen!
Afmetingen: 127 x 99 x 35 cm.

De set bestaat uit een vlammen dover zodat je gemakkelijk en veilig het vuur kan doven en 3 houders voor brandstofgel blikjes van 0,5 liter. Hierdoor houdt je de geplaatste blikjes veilig op hun plek en creëer je een extra opvangbak voor de brandstofgel in het geval van calamiteiten. Wel zo veilig! De gelblikhouders zijn NIET geschikt om direct brandstofgel, bio-ethanol, lampolie en andere vloeistoffen in te plaatsen.

Inclusief: Keramische houtblokken set. Met deze keramiek imitatie houtblokken creëert uw de sfeer van een compleet en levendig vlammenspel. Deze set van 6 verschillende vormen bestaat uit 4 keramische houtblokken en 2 keramische dennenappels. ALLEEN om het vuur heen plaatsen als decoratief element (NIET in of op het vuur plaatsen). 
Winkelwagen
Aanbieding
3c463d8714be52d690c937a07c772b2c.jpg

 
Design4AlleZ is ook te vinden op www.openhaard-info.nl.
 
6ca20f192d623473e24af3429aa5e33a.png
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webwinkel software