Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden

Sfeerhaard op bio ethanol kopen

Wilt u graag een sfeerhaard op bio ethanol kopen? Dan heeft u bij Design4alleZ de keuze uit heel veel verschillende modellen. Zo kunt u in onze webshop een uitgebreid assortiment sfeerhaarden vinden waarvoor u geen gasaansluiting of schoorsteen nodig heeft. Een sfeerhaard die brandt op bio ethanol is leverbaar in diverse verschillende uitvoeringen.

Zo kunt u ieder vertrek in uw woning voorzien van een romantische sfeerhaard. Bij Design4alleZ vindt u naast vrijstaande sfeerhaarden op bio ethanol ook tafel- en wandmodellen. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor accessoires voor een sfeerhaard op bio ethanol. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een set keramische houtblokken voor in de sfeerhaard, of accessoires in de vorm van witte stenen.

In de webshop van Design4alleZ vindt u altijd de sfeerhaard op bio ethanol die bij u past. Wilt u graag een sfeerhaard aan de wand? Of bent u op zoek naar een bio ethanol haard voor op het terras? In de webshop van Design4alleZ bestelt u uw favoriete sfeerhaard eenvoudig online vanuit de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Uiteraard mag u van ons een uitstekende service verwachten en een snelle verzending.

 

Romantische sfeerhaard wandmodel op bio ethanol

Niets geeft zo’n luxe uitstraling aan uw woning als een haard. Toch gaat een gashaard of een houtkachel maar wat vaak gepaard met een aantal vervelende bijkomstigheden. Zo moet u ervoor zorgen dat het rookkanaal regelmatig geveegd wordt, en moet de houtvoorraad op peil blijven. Daarnaast kan een houtkachel voor een vervelende rookgeur in huis zorgen als er niet gestookt wordt met juiste soort hout, of als het hout te vochtig is.

Met een sfeerhaard welke brandt op bio ethanol heeft u daar geen hinder van. Deze sfeerhaarden zijn volkomen veilig, geurloos en eenvoudig in gebruik. Een sfeerhaard met bio ethanol is dan ook geschikt voor iedere ruimte in uw woning. Op deze manier creëert u in een handomdraai een gezellige sfeer in bijvoorbeeld de keuken, de zithoek of op het terras.

Wilt u liever een sfeerhaard plaatsen in de slaapkamer? In de webshop van Design4alleZ vindt u tevens veel wandmodel sfeerhaarden die geschikt zijn om tegen de wand te plaatsen. Kunt u geen keuze maken tussen het aantal bio ethanol sfeerhaarden op onze website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over uw aankoop van een sfeerhaard met bio ethanol.

Neem contact op

Winkelwagen
Aanbieding
3c463d8714be52d690c937a07c772b2c.jpg

 
Design4AlleZ is ook te vinden op www.openhaard-info.nl.
 
6ca20f192d623473e24af3429aa5e33a.png
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webwinkel software